ESPORTS

El Futbol Sala Sabadell Femení continua en caiguda lliure (2-4)

FS Sabadell Femení-Hospitalet

La seva falta d’encert el condemna davant un efectiu AECS Hospitalet i continua ancorat a la zona de descens

Una acció del partit disputat a Can Balsach davant l'Hospitalet / Ll. Franco

Sense reacció. La commemoració del 250 Aniversari del barri de la Creu Alta tampoc ha servit per canviar la dinàmica negativa del FS Sabadell Femení-Clínica Dental Navarro que ha encaixat, a Can Balsach, la vuitena derrota consecutiva davant l’AECS L’Hospitalet (2-4) i continua en caiguda lliure a la Segona Divisió Nacional.

La primera meitat ha estat igualada. El conjunt visitant ha sabut contenir l’empenta local i ha aprofitat dues errades en la sortida de pilota de les locals per avançar-se al marcador i arribar al descans amb un 1-2. L’equip de Xavi Muñoz ha mostrat una millor resposta a la represa tot i rebre un nou cop amb l’1-3. Sobretot a partir de fer el 2-3, les arlequinades s’han bolcat sobre la porteria de l’Hospitalet i han gaudit de moltíssimes ocasions per forçar l’empat.

No han estat encertades – només Isern i Clara han vist porteria – ni han tingut el xic de sort necessària i el que ha arribat ha estat la sentència amb el 2-4. Tampoc ha funcionat la tàctica de la portera-jugadora en els últims minuts per intentar una remuntada impossible. Nova derrota que deixa el FS Sabadell ancorat a la zona de descens. La part positiva és que encara queda molta lliga i les distàncies amb la permanència són mínimes.

Comentaris
To Top