Publicitat
Diners

Fluidra i el Club Natació Sabadell amplien el seu acord de patrocini fins al 2024

L’empresa d’origen sabadellenc Fluidra i el Club Natació Sabadell han decidit ampliar el seu acord de patrocini fins al 2024. La companyia líder mundial del sector de la piscina i wellness continuarà sent, doncs, l’espònsor oficial de l’entitat esportiva sota la marca AstralPool. El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, i el del CN Sabadell, Claudi Martí, van signar l’acord durant un acte celebrat a les instal·lacions del club.

El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, i el president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí / CEDIDA

El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, i el president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí / CEDIDA

A més, amb la nova entesa, tant el primer equip de waterpolo masculí com el femení del CN Sabadell, continuaran dient-se AstralPool CN Sabadell fins al 2024.

Continua “l’estreta relació”

Així mateix, durant l’acte, Eloi Planes va mostrar la seva satisfacció per poder prolongar “l’estreta relació” que té la companyia des de fa ja 16 anys amb l’entitat esportiva sabadellenca. “Ens uneixen els valors de treball en equip, la passió per l’èxit o la cerca de l’excel·lència”, va apuntar.

Xavier Tintoré (Fluidra): “Seguim vinculats amb Sabadell. Si vam marxar a Sant Cugat és perquè buscàvem una seu més gran”

Per la seva banda, Claudi Martí va mostrar el seu agraïment amb Fluidra en nom del club. “Comptar amb un espònsor de la importància mundial de Fluidra ens dona prestigi, que al seu torn li retornem donant-li a la marca gran notorietat a través dels nostres èxits esportius”, va assenyalar.

A més de ser una de les entitats esportives catalanes amb més socis, el CN Sabadell compta amb un dels millors equips de waterpolo femení, que des de 2008 exerceix el seu domini en la Divisió d’Honor i també a Europa.

Compromís amb els esports d’aigua

D’altra banda, l’acord signat amb el CN Sabadell se suma als acords ja existents de Fluidra amb el Club Natació Atlètic-Barceloneta, a través de la marca Zodiac, amb la Real Federació Espanyola de Natació, i amb el Club Natació Terrassa sota la marca GRE.

L’Astralpool CN Sabadell disputarà la final de l’Euro Cup

Publicitat
Comentaris
To Top