Diners

Fluidra aconsegueix dos premis d’una publicació de referència internacional

Xavier Tintoré (director general financer); Bruce Brooks (conseller delegat); Eloi Planes (president) / CEDIDA

Fluidra, companyia d’origen sabadellenc i instal·lada a Sant Cugat del Vallès, ha rebut dos premis d’Institutional Investor, una publicació de referència internacional, en reconeixement a la seva tasca empresarial.

La multinacional de la piscina i wellness ha ocupat el primer lloc del seu sector en les categories de Millor programa de Relació amb Inversors i de Millor Capital Markets Day, dins del concurs All Europe Executive Team. Amb aquesta distinció, Fluidra es col·loca entre les cinc millors empreses del sector pel que fa al rànquing agregat a escala europea.

El concurs s’elabora cada any amb els resultats d’una àmplia enquesta entre analistes de més de 650 institucions i més de 1.500 inversors financers.

Dit això, Institutional Investor és una reconeguda publicació internacional especialitzada en finances internacionals, amb més de 50 anys d’història.

Comentaris
To Top