Publicitat
ESPORTS

El Sabadell inaugura el gimnàs de la Nova Creu Alta

Nou gimnàs CE Sabadell

La inversió del club va ser de 300.000 euros i la instal·lació té 160 metres quadrats, ubicada en el Gol Nord de l’Estadi

Una imatge de l'interior del nou gimnàs arlequinat / Lluís Franco

Encara que fa mesos que funciona, el nou gimnàs del Centre d’Esports Sabadell, ubicat al Gol Nord de la Nova Creu Alta, ha estat inaugurat de manera oficial en un acte institucional encapçalat pel president arlequinat, Esteve Calzada, acompanyat del director general, Bruno Batlle, els capitans Aleix Coch, Óscar Rubio i Néstor Querol, i els màxims dirigents de Technogym, la marca italiana que ha dotat la instal·lació de la seva maquinària d’alta gamma, Jordi Mallofré i Daniel Sanz. També han participat alguns components de la junta consultiva.

Calzada tallant la cinta del nous gimnàs

El president Esteve Calzada tallant la cinta simbòlica del nou gimnàs del club / Lluís Franco

“Encara fa olor de nou i significa un orgull disposar d’aquest espai que era una necessitat històrica per l’entitat. És una mostra més del compromís del grup inversor per millorar i continuar creixent com a club”, ha expressat Esteve Calzada després de tallar una cinta de manera simbòlica a les portes de l’edifici. Es tracta d’una instal·lació de 160 metres quadrats que compta amb una gran sala central, una zona de musculació i una pel treball cardiovascular. La inversió global va ascendir al voltant dels 300.000 euros, assumits totalment pel club.

Calzada ha volgut destacar que “el gimnàs quedarà per sempre a la Nova Creu Alta i reforça la nostra implicació en el projecte. L’actual situació institucional era impensable quan vam accedir al club i ara podem observar el futur amb optimisme”. El president ha viatjat amb l’expedició per afrontar el partit d’aquest dissabte davant l’At. Sanluqueño.

Publicitat
Comentaris
To Top