ESPORTS

El Mercantil ret homenatge a Joan Murtró, l’alma mater del club

Una nova placa commemorativa a l’entrada del camp ha volgut recordar a Joan Murtró com “la figura més important” del club

Personalitats municipals i del món del futbol s'han reunit a la gespa abans de l'inici del partit entre el Sabadell i el Mercantil, avui al camp del Mercantil/ Cedida

El Mercantil inicia una nova etapa dins i fora dels vestidors. A l’entrada del camp una nova placa commemorativa recorda la figura de Joan Murtró i Martí, la figura del qual hi ha sigut homenatjada avui com a president d’honor i “alma mater” del club. Durant l’acte, que ha volgut coincidir amb l’estrena de la nova gespa del camp, s’ha volgut identificar Mutró com “la persona més important” que ha tingut el club entre les seves files, també responsable del prestigi del Mercantil dins del futbol català.

La mort del president d’honor, el qual va estar més de seixanta anys vinculat al club, el passat 27 de gener, ha reunit a personalitats de molts àmbits a la gespa del club que des d’avui ha passat a anomenar-se, Camp de Futbol Arraona-Merinals / Joan Murtró i Martí.

En l’homenatge hi ha destacat els parlaments de Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol; Jordi Grané, president del CE Mercantil; Anna Navés, vicepresidenta del Centre d’Esports Sabadell; i Joaquim Roigé, expresident del Mercantil. Tots ells han volgut compartir amb la família, que també s’ha sumat en l’homenatge, la figura de Murtró, el llegat del qual no “va deixar de trobar complicitats” dins i fora del camp.

La mort de Joan Murtró trasbalsa el futbol base sabadellenc

Comentaris
To Top