Ciutat

Els restaurants de Casa Fuster recolliran donacions per a Ucraïna

Casa Fuster
Imatge del restaurant de Casa Fuster del carrer d'Advocat Cirera / LLUÍS FRANCO

Casa Fuster posa a disposició els seus tres restaurants —dos d’ells a Sabadell— per recollir donacions que aniran destinades a ajudar els refugiats de la guerra entre Rússia i Ucraïna. Els establiments del negoci familiar, creat el 1989, seran un punt de recollida de productes, des de roba fins a aliments no peribles. Així mateix, Casa Fuster obrirà ben aviat un compte bancari per a recaptar fons.

L’empresa té a la seva plantilla dues persones originàries d’Ucraïna: el Viktor i el Román. Ells fa sis i tres anys que estan contractats. “Hem vist com dos membres de la nostra família senten dolor per la situació. És per això que no ens podem quedar al marge d’aquesta situació. Hem decidit posar en marxa una campanya per ajudar als qui més pateixen els efectes de la guerra”, expliquen des de Casa Fuster.

Més iniciatives solidàries

La iniciativa solidària de Casa Fuster amb Ucraïna no és l’única que hi ha a Sabadell. Una botiga romanesa del barri de Ca n’Oriac, Muntenia Market, també s’ha convertit en un punt de recollida de productes per enviar als refugiats de la guerra d’Ucraïna. “Sabadell és solidària. En poques hores hem omplert vuit caixes”, exposa la propietària de l’establiment, Florentina Rogojina.

Comentaris
To Top