MONTCADA

Mor una persona en un incendi a un habitatge de Montcada i Reixac

El foc ha destruït totalment una habitació de la planta baixa, la cuina i el pati posterior

Foto d'arxiu de camions de Bombers / DS

Una persona ha mort aquest dijous al migdia en un incendi en una casa de dues plantes a la plaça Salvador Espriu de Montcada i Reixac. Els Bombers han rebut l’avís del succés a les 12.30h.

El cos d’emergències ha mobilitzat sis dotacions terrestres. Un cop els efectius han pogut accedir a dins la casa han trobat el cos de la víctima, que encara no ha estat identificada. Els Bombers informen que mentre treballaven en l’extinció del foc, ha calgut evacuar les cases veïnes com a mesura preventiva. L’incendi ha destruït totalment una habitació de la planta baixa, la cuina i el pati posterior. La planta superior no ha resultat afectada en cap moment.

Un cop apagat el foc, i informats els Mossos d’Esquadra, els Bombers han ventilat la finca i han revisat l’estructura de l’edificació, que no ha quedat afectada. A les quatre de la tarda l’incendi ja es donava per extingit i els Bombers acabaven la intervenció. Els Mossos d’Esquadra investiguen ara les causes de l’incendi.

Comentaris
To Top