ESPORTS

El juvenil del Sabadell no pot amb el San Francisco i treu un punt (1-1)

Repartiment de punts agredolç per al Sabadell que ha merescut més però no ha aconseguit la victòria davant d’un gran rival.

Adri González en la disputa de la pilota | LL Clotet

Empat just però insuficient per a un Sabadell que ha merescut més, però no ha aconseguit concretar les jugades que ha anat elaborant en la meitat del camp. Els de Marc Nomen han pogut emportar-se els tres punts però han tingut davant a un rival que, malgrat no reflecteix el mateix en la taula de posicions, és capaç de mesurar-se amb els millors.
Durant la primera etapa hi ha hagut igualtat sense moltes oportunitats de gol ni grans emocions. El Centre d’Esports no ha aconseguit mostrar la seva millor versió durant els minuts inicials ja que no ha generat profunditat com per a trobar ocasions per a convertir.
El San Francisco pel seu costat ha fet un partit similar durant els noranta minuts, que ha consistit a contrarestar les virtuts dels locals, disputar la possessió i aprofitar algunes sortides ràpides amb intents de contraatac. D’aquesta manera, als 41’, s’ha donat una passada llarga per banda dreta que ha arribat ràpid a la zona de José Català, qui ha comès un error estrepitós de desequilibri en el control i el davanter visitant ha aprofitat per a posar el 0-1 parcial. Ha estat una jugada aïllada que no ha tingut res a veure amb el desenvolupament del partit.
Com és evident Català s’ha sentit enfonsat per un moment, però els seus companys han volgut reanimar-lo ràpidament, sabent que l’equip ha estat en tot moment fins i tot millor que el San Francisco. D’aquesta manera, el Sabadell ha trobat una resposta immediata i als 42’ ha empatat el partit amb un gran gol de Xiaoke, qui no ha tingut fitxa tècnica fins el moment i avui l’hi ha tocat debutar i convertir.

En el segon temps el Sabadell s’ha fet amb el control pràcticament total de la possessió i ha buscat amb molta insistència la victòria, però les idees no han estat efectives i el San Francisco ha estat molt sòlid enrere, per a impedir que els arlequinats es posin per davant.
D’aquesta manera ha conclòs el partit i ha estat un repartiment de punts agredolç per als de Sabadell que han arribat al partit amb la il·lusió d’aconseguir una segona victòria consecutiva i no han pogut. La pròxima cita serà novament en el Municipal d’Olímpia, el pròxim dia 12 de març davant del Sant Andreu.

Comentaris
To Top