ESPORTS

El juvenil del Sabadell vol els tres punts davant del Sant Andreu

L’equip vol guanyar per a oblidar l’insuficient empat davant del San Francisco i fer un pas cap endavant

Un tret a porta de Roma davant del San Francisco | LL Clotet

Nova prova d’exigència per als de Marc Nomen, novament en el Municipal d’Olímpia. Reben aquest dissabte (16h) a la UE Sant Andreu que, malgrat no es troba en la seva millor situació, sempre ha demostrat ser capaç de competir contra els millors de la categoria.

El Centre d’Esports, sisè amb 38 punts, té una nova oportunitat per a continuar per la tendència positiva i intentar escalar posicions en la zona alta de la classificació. Tenint en compte que la UE Cornella es posiciona per darrere amb 34 unitats, el conjunt arlequinat sent la comoditat de saber que no perdrà el lloc almenys en aquesta jornada. Però si es mira per a dalt, el Sabadell podria aprofitar una possible ensopegada de la Damm, que visita a l’Atlètic Balears i del RCD Mallorca, que visita ni més ni menys que al FC Barcelona. Per això, en aquesta jornada 24 de Divisió d’Honor, el CE Sabadell pot situar-se tant en cinquena com en quarta posició.

En la prèvia d’aquest determinant partit, el tècnic arlequinat, Marc Nomen, s’ha referit a l’últim partit del seu equip en el qual no es va poder passar de l’empat davant del San Francisco, però segons el seu anàlisi, van ser “molt superiors però va faltar eficiència en la porteria rival”. Per això, Nomen detecta “línies de millora en el grup” i pretén, juntament amb el seu cos tècnic, “augmentar els registres futbolístics”.

Respecte a aquesta pròxima cita, reconeix que el Sant Andreu és un equip “que sap esperar bé enrere” i per això “l’equip ha de fer un bon balanç per a emportar-se el partit, millorant les passades en els últims metres, creant ocasions de gol contínuament i augmentant l’efectivitat”.

Comentaris
To Top