Ciutat

Míriam Nogueras, a Sabadell: “Vull reivindicar el desacomplexament de les dones”

Nogueras, Ciuró i Castellví, aquest matí al CREC del carrer del Sol/ Cedida

El grup municipal Junts per Sabadell ha reunit aquest dissabte al matí a la diputada al Congrés Míriam Nogueras, la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, i la senadora Assumpció Castellví en un acte en commemoració del Dia Internacional de les Dones: “un acte explicatiu – segons Ciuró – per reivindicar unes polítiques d’Igualtant que dones i homes portin a terme conjuntament”.

La consellera, la qual s’ha identificat com a feminista – un terme que defugia anteriorment en considerar-lo un element de confrontació – ha posat sobre la taula de portar a terme “polítiques efectives” més enllà de les lleis: “necessitem polítiques que no ens aboquin a les cures o les jornades parcials, les quals ens aboquen a cotitzacions inferiors que els homes malgrat tenir la mateixa família”. Finalment, ha afegit Ciuró, “enlloc diu que hàgim de cuidar als nostres pares i als pares d’ell. I això passa”.

Per la seva banda, la diputada Nogueras ha complementat el discurs de la consellera de Justícia reivindicant un desacomplexament de les dones i “el reconeixement del talent – femení – que tenim a Catalunya”. Finalment, Assumpció Castellví ha centrat la seva intervenció en dona una resposta al sostre de vindre. Un element que avui en dia – ha assegurat – “comença a tenir esquerdes”.

Comentaris
To Top