ESPORTS

El filial del Sabadell aixafa al Can Rull i segueix lider (4-0)

El CE Sabadell continua lider de grup, mentre que el Can Rull continua complicant-se i allarga la tendència negativa

Una sortida controlada del Sabadell | DS

Imparables. Els nois de Jordi López continuen en la millor tendència. Han superat 4 a 0 al Can Rull i segueixen en el més alt d’aquest grup 4 de Segona Catalana.
El partit ha tingut un únic dominador i això s’ha vist clarament reflectit sobre el terreny de joc. L’equip visitant, pràcticament sense ocasions de gol generades, ha vist com el Sabadell ha controlat amb totalitat els 90’.
Jaume Piñol als 24’ i 89’, Vladyslav Kopotun als 39’ i Sebastià Mendoza han estat els encarregats de realitzar els gols d’un equip que lidera amb tranquil·litat el seu grup. A més, com de costum, el Centre d’Esports ha aconseguit mostrar la seva millor versió, sense deixar tenir la pilota al rival i ocasionant perill contínuament.
Amb aquesta victòria, el CE Sabadell segueix primer amb 49 punts, mentre que el Can Rull ara és setè amb 23 unitats, a l’espera de saber què farà el CE Berga, vuitè amb 22 punts, però amb dos partits menys.

Comentaris
To Top