ESPORTS

Gassama: “Vull aprofitar l’oportunitat que m’ofereix el Sabadell”

Amb una gran motivació i moltes ganes. Així ha arribat Lamine Gassama, l’últim fitxatge del Centre d’Esports per afrontar la recta final del campionat amb més garanties per la banda dreta després de les lesions d’Óscar Rubio i Alfred Planas, que tenen una duració “indefinida” segons el secretari tècnic arlequinat, Miguel de Hita.

El petit Joel, dels Patufets, li ha donat la benvinguda a Lamine Gassama / LLUÍS FRANCO

El petit Joel, dels Patufets, li ha donat la benvinguda a Lamine Gassama / LLUÍS FRANCO

Amb la col·laboració de l’analista francès del cos tècnic, Joss Funcker, Gassama ha explicat que “físicament em trobo bé”, en al·lusió als 9 mesos que suma sense competir. “He estat entrenant el matí amb un preparador físic personal i a les tardes amb el club del meu poble, Martigues. M’he notat bé en les tres sessions que ja he fet en el Sabadell i agraeixo el treball individualitzat dels preparadors per mesurar les càrregues. Molt aviat estaré per jugar”.

El director general del club, Bruno Batlle, ha volgut destacar la predisposició del jugador a acceptar l’oferta arlequinada. “Esportivament, volíem reforçar aquesta demarcació i el Lamine sempre ha estat competint a un nivell molt alt. Teníem moltes limitacions econòmiques, però ell ho ha entès i l’acord es va tancar en un dia. Té moltes ganes de mostrar-se de nou en el futbol de competició”. El mateix jugador s’ho pren com “una gran oportunitat que vull aprofitar”.

Una de les motivacions pot ser el retorn a la selecció de Senegal per disputar el Mundial de Qatar si es classifica. “Per què no? Mai tanco les portes de la selecció, però jo en vull centrar en l’objectiu del club i poder entrar en el play-off“. Per cert, la Federació Espanyola ha confirmat que la seu de l’ascens a la Lliga SmartBank serà aquest any Galícia. Preguntat si veu opcions de continuar en el Sabadell la pròxima temporada, també s’ha mostrat cautelós. “No em poso límits i veurem si el club queda satisfet amb el meu rendiment. No tanco cap porta. Ara el més important és acabar bé el campionat”.

Lamine Gassama presentació

Gassama al costat del director general, Bruno Batlle, i el secretari tècnic, Miguel de Hita / Lluís Franco

Sobre la seva posició, ha confirmat que sempre ha jugat per banda dreta, “però jo jugaré on em digui l’entrenador perquè el que més vull és tornar a jugar”, ha deixat clar. El secretari tècnic, Miguel de Hita, ha afegit que es tracta d’un jugador “molt poderós en l’aspecte físic i una gran capacitat de recorregut. Amb la pilota també pren les decisions correctes i pensem que pot aportar moltíssim a l’equip. La seva trajectòria així ho confirma: sempre ha jugat a la Primera Divisió, de França i Turquia, i amb la selecció de Senegal ha estat una peça rellevant a competicions com un Mundial i la Copa d’Àfrica”.

L’anècdota de la presentació ha estat la presència d’un nen de 4 anys que juga als Patufets del Centre d’Esports. El Joel Abellán s’ha pogut fer fotos al costat de Lamine Gassama i fins i tot li ha regalat un dibuix donant-li la benvinguda al club arlequinat. Un dia inoblidable pel petit Joel.

Primer entrenament de Lamine Gassama amb el Sabadell

Comentaris
To Top