ESPORTS

El Can Rull ha de reprendre la bona tendència davant del Sallent

El conjunt sabadellenc ha de tornar a guanyar després de dues derrotes consecutives. La resta d’equips de la ciutat juguen fora.

L'onze inicial del Can Rull | Cedida

En aquesta jornada 21 de Segona Catalana, el Can Rull dirigit per “Numosky” serà l’únic equip sabadellenc que disputarà el seu partit com a local. Se situa vuitè amb 23 punts i s’enfronta al CE Sallent, qui viu una situació difícil dins de la categoria ja que es posiciona penúltim amb 16 punts. Serà aquest diumenge des de les 12h en el Municipal de Can Rull.
D’altra banda, el líder, el filial del Centre d’Esports Sabadell visita aquest dissabte dia 19 des de les 17h a la UE Avia, dècim en la classificació. La idea dels de Jordi López és no afluixar i seguir amb la gran distància de punts respecte al Pirinaica.
El Tibidabo Torre Romeu visita el diumenge a les 16:30h al Calaf. Els sabadellencs necessiten sumar punts per a allunyar-se de la zona perillosa i tornar a estar tranquils dins de la categoria.
En el grup 5, la UE Sabadellenca, qui marca la zona de permanència amb 18 punts, visita al Singuerlin aquest dissabte des de les 12h, amb la urgència de sumar per a intentar sortir del descens. Els de José Antonio Moreno Camacho arriben de caure davant del lider Europa B i han de revertir la situació immediatament per a somiar amb continuar en Segona la pròxima temporada.
En Primera Catalana, el Sabadell Nord visita aquest dissabte des de les 20h al Atlètic Sant Just. Els de Carlos López tenen un compromís molt complicat ja que es tracta del tercer classificat en aquest grup 2 però l’obligació passa per intentar aconseguir sumar de qualsevol forma.

Comentaris
To Top