BARBERÀ

Nou centre d’estudis sanitaris de Formació Professional a Barberà del Vallès

Serà el 9è centre del Grup Claudio Galeno a tot Espanya amb un total de 5.000 alumnes

El nou centre oferirà 9 cicles de Formació Professional mitjans i superiors / CEDIDA

La comarca del Vallès Occidental tindrà el primer centre de Formació Professional especialitzat en formació sanitària. Es tracta del Centre d’Estudis Superiors FP Claudio Galeno, que iniciarà la seva activitat el setembre de 2022.

El centre iniciarà el setembre de 2022 la seva oferta amb 9 cicles formatius de FP sanitària que s’impartiran tant en modalitat presencial com a distància. El campus ocupa més de 5.400m 2 i es el novè del grup a tot Espanya, amb més de 5.000 alumnes cada curs.

La taxa d’ocupabilitat dels alumnes de FP sanitària és del 90%. Pilar Martínez, directora del centre de Barberà del Vallès, sosté: “La nostra aposta a Catalunya respon principalment a la necessitat que experimenta la formació professional avui dia, sobretot a l’àmbit sanitari, on segons diversos estudis publicats continua sent un dels sectors professionals més demandats, amb una taxa d’ocupabilitat elevada i forta demanda per part del teixit empresarial del sector”. L’oferta formativa estarà composta per 4 graus mitjans, 10 graus superiors, 2 dobles titulacions i 1 màster sanitari.

Els graus mitjans que s’oferiran seran de Cures Auxiliars d’Infermeria, d’Emergències Sanitàries, de Farmàcia i Parafarmàcia i d’Anatomia Patològica i Citodiagnòstic. Els graus superiors seran de Fabricació de Productes Farmacèutics, Biotecnològics i Afins, de Dietètica, d’Higiene Bucodental, d’Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear i de Laboratori Clínic i Biomèdic.

Comentaris
To Top