ESPORTS

El filial del Sabadell té garantia d’èxit amb Vladyslav Kopotun

En una temporada esplèndida a nivell personal, amb el seu equip en el més alt, el davanter arlequinat porta 18 gols en 21 jornades.

La celebració d'un gol arlequinat | CES

Continua la ratxa. El gran moment del filial del Centre d’Esports Sabadell només deixa lloc per als elogis. El grup funciona a la perfecció i els seus integrants mostren un rendiment esplèndid, en concret Vladyslav Kopotun, qui se situa com a únic pitxixi de la lliga amb una diferència molt àmplia, ja que acumula un total de 18 gols en el que va de temporada.
En l’última jornada, el jove davanter ucraïnès va convertir cinc gols, sent l’estrella del partit. Una victòria aclaparadora de l’equip arlequinat en condició de visitant per 0-5 sobre la UE Avia. Segons Vladyslav, “va ser una diferència en el marcador molt àmplia, ja que el rival va mostrar una gran jerarquia” però el davanter assegura que “gràcies a l’estil de joc basat en la pressió i recuperació en camp contrari, va haver-hi moltes ocasions que es van aprofitar i altres tantes que no”.
Evidentment l’extrem esquerre mostra una gran alegria a causa del seu gran moment. Admet que “el futbol és una gran eina per a evadir-me dels problemes al meu país” i diu que “la clau és centrar-me únicament en el joc els dies de partit i entrenament”. Kopotun somia amb ser convocat pel primer equip del Sabadell i assegura que continuarà treballant “per a tenir oportunitats en un futur”.
Respecte al grup, no s’amaga i assegura que “se sent una gran satisfacció per estar aconseguint els objectius marcats a principis de temporada”, però té clar que “son conscients que encara falta i cal continuar concentrats fins al final”.

Comentaris
To Top