ESPORTS

El juvenil del Sabadell té una cita d’exigència davant de la Damm

Guanyant i esperant resultats a favor, l’equip dirigit per Marc Nomen podria situar-se en cinquè o quart lloc

Una jugada ofensiva de Josep Roma davant del Sant Francisco | LL Clotet

Xoc de dos gegants el que es disputarà aquest dissabte en el Municipal d’Olímpia des de les 18.30h. El juvenil del Centre d’Esports Sabadell rep a la Damm amb la intenció de continuar per la bona dinàmica i sumar punts per a barallar pels llocs de més amunt.
Actualment el conjunt dirigit per Marc Nomen es troba sisè, igualat a punts amb el Mallorca (44), que se situa cinquè per diferencia d’un gol menys rebut. Els arlequinats marquen la línia de la zona alta, ja que el Girona, que està setè, té 37 unitats, per tant, es troba 7 punts per sota. És a dir, el Sabadell només mira cap amunt. Té l’opció de guanyar, gens fàcil davant del rival de torn i esperar una possible caiguda del Mallorca ja que s’haurà de mesurar al RCD Espanyol. També serà important el que faci el Saragossa, qui se situa quart amb 47 punts i possiblement ho té més còmode davant de l’Ebre.
En la prèvia d’un possible gran espectacle, el lateral dret titular del CE Sabadell, Josep Roma, assumeix que “es tracta d’un rival molt potent que arriba amb una ratxa de sis victòries consecutives, que té molt bons jugadors i que ens el posaran molt difícil”. No obstant això, assegura que l’equip “és conscient que si es fan les coses correctament son molt capaços d’emportar-se els tres punts que serien molt importants”.

Comentaris
To Top