ESPORTS

El filial del Sabadell goleja al Can Trias, però encara no pot celebrar l’ascens (4-0)

Una nova actuació extraordinària dels dirigits per Jordi López els situa a molt poc de Primera Catalana, però encara no poden celebrar.

Una disputa per la pilota durant el partit | LL Franco

Una gran victòria amb molta superioritat. El filial del Centre d’Esports Sabadell li ha guanyat per 4-0  al Can Trias i és pràcticament equip de Primera Catalana. Encara no pot celebrar ja que justament en aquesta jornada 22, el Joanenc, tercer en la classificació, té descans i caldrà esperar a veure què succeeix la setmana que ve.
No obstant això, cal destacar novament el nivell mostrat pels nois de Jordi López, que sens dubte estan més que preparats per a ascendir de categoria. El control ha estat total i la contundència una vegada més ha donat els seus fruits.

Vladyslav Kopotun (2), Carles Fernández i Jaume Ramoneda han realitzat els gols perquè el conjunt arlequinat celebri una nova gran actuació i torni a demostrar la gran feina realitzada durant tot l’any. Tots gols han estat en la primera meitat, mentre que a la segona part el grup simplement ha controlat el partit i ha deixat córrer els minuts. La setmana vinent el CE Sabadell visitarà al Gironella per la jornada 23, on es podria acabar de confiar l’ascens del lider.

Comentaris
To Top