Publicitat
Ciutat

Sabadell s’organitza entorn del Festival Solidari per Ucraïna

L’acte ha concentrat als veïns de la ciutat entorn del ball, els castells i la música per guanyar fons d’ajuda humanitària

Un centenar de persones s'ha reunit aquest matí a la plaça Doctor Robert per donar suport al festival solidari/ Lluís Franco

Durant tot el matí d’ahir, a la plaça Doctor Robert  va tenir lloc el festival solidari de suport al poble ucraïnès. Una jornada festiva on els castells, el ball de bastons i la música es van anar intercalant amb l’objectiu de donar una resposta unitària en contra de la invasió russa i les seves conseqüències humanitàries.

En l’acte, presentat per Clara Borrell i Marta Tricuera, es van llegir textos del periodista de Sabadell Plàcid Garcia-Planas, corresponsal de La Vanguardia a Odessa (sud-oest d’Ucraïna). Alhora, la música també va voler tenir el seu paper protagonista. La cantant Elisabeth Ivakhnenko, cantant ucraïnesa, va ser l’encarregada de conduir la cançó “I Will Survive“.

Els convocants del festival van obrir ahir un fons de suport a les víctimes humanitàries de la guerra a través del Fons Català de Cooperació i Desenvolupament. El recompte fet ahir va sumar fins a 2000 euros recaptats durant la jornada.

Els 

Un centenar de persones s’ha reunit aquest matí a la plaça Doctor Robert per donar suport al festival solidari/ Lluís Franco 

Publicitat
Comentaris
To Top