Publicitat
ESPORTS

El Sabadell Nord treu un punt insuficient davant del CE Júpiter (0-0)

Ha desaprofitat un penal i no ha pogut passar de l’empat davant d’un dur rival, que continua marcant la tan desitjada permanència

La celebració d'un gol del Sabadell Nord | LL Franco

Aquesta vegada tampoc. El Sabadell Nord no ha pogut passar de l’empat davant del CE Júpiter i aconsegueix tan sols un punt que és insuficient de cara a la permanència.
Els homes de Carlos López han fet una bona primera part, on han estat una mica superiors al seu rival, però no han aconseguit treure avantatge. La més clara per al conjunt local ha estat als 45’, quan el porter visitant ha comès penal i la pilota ha acabat dins de la porteria. No obstant això, l’àrbitre sense sentit ha assenyalat la pena màxima, però Carlos Silva ha fallat i el marcador no s’ha mogut.
En la segona part, el Júpiter ha tingut el control i les ocasions per a emportar-se els tres punts. El Sabadell Nord no ha pogut fer una altra cosa que defensar-se i no ha tingut ocasions de gol i possibilitats de contraatacar. Amb aquest empat el conjunt sabadellenc contínua penúltim en la classificació a cinc punts de la permanència, que justament la continua marcant el Júpiter.

Publicitat
Comentaris
To Top