Publicitat
Ciutat

Retencions de fins a 17 quilòmetres a l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès

A la C-58 s’acumulen 6,5 kilòmetres de retencions en sentit Terrassa

Imatge de cues a la C-58 / TRÀNSIT

La pluja i diversos accidents estan complicant la mobilitat a les carreteres aquest dijous al matí. A l’AP-7 s’han registrat fins a 17,5 kilòmetres de retencions entre Sant Cugat del Vallès i Santa Perpètua de la Mogoda per un accident, que talla un carril.

A la C-58 s’acumulen 6,5 kilòmetres de retencions en l’enllaç amb l’AP-7 en sentit Terrassa, a Barberà del Vallès. També s’ha produït un accident a la Ronda Litoral que complica la mobilitat.

Un altre accident ha provocat 10 kilòmetres de cues entre Sant Feliu de Llobregat i San Andreu de la Barca, amb dos carrils tallats. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha informat que dues persones han resultat ferides menys greus en un sinistre en aquesta via a Santa Coloma de Cervelló.

Publicitat
Comentaris
To Top