Publicitat
ESPORTS

El Sabadell afronta un duel de màxima exigència davant el líder Albacete

Gol CE Sabadell-Costa Brava

El conjunt arlequinat vol recuperar la bona dinàmica a la Nova Creu Alta per continuar somiant

Els homes de Munitis celebrant un gol a la Nova Creu Alta / Ll. Franco

El Sabadell, després de la victòria a San Fernando, vol redreçar la seva trajectòria a la Nova Creu Alta aquest diumenge (17 h) en una prova d’altíssim nivell davant el líder Albacete. Fins ara, el conjunt arlequinat ha sumat més punts de visitant que com a local. Un dels reptes en aquest tram final del campionat serà millorar l’estadística a casa. De fet, Munitis semblava que ho havia aconseguit, però les dues ensopegades consecutives davant Castelló i RM Castilla van frenar la bona dinàmica. La visita del líder inspira respecte, però també s’ha de convertir en una extraordinària motivació per recuperar el bon camí a casa, sigui amb 2.500 o 4.800 espectadors a les graderies. Farà fred, però segur que els que vinguin ho donaran tot per empènyer l’equip cap a una victòria que donaria dret a somiar de nou.

Sense citar les paraules ‘play-off’ o descens, Pedro Munitis admet que el seu equip afronta el duel contra el líder “en un bon moment. Després de les dues derrotes i de fer segurament el pitjor partit contra el RM Castilla, a San Fernando vam tornar a competir a un nivell molt alt, recuperant la frescor i les bones sensacions”. És conscient, però, de l’enorme dificultat que significa l’Albacete, que vindrà amb l’avís de l’1-1 al Carlos Belmonte. “Són circumstàncies i situacions diferents i caldrà aplicar el màxim grau d’humilitat i solidaritat perquè sabem que ens tocarà passar moments difícils durant el partit, sense la pilota. L’Albacete, juntament amb el Vila-real B i Andorra, té un grandíssim potencial ofensiu”.

Després de complir la sanció, el tècnic càntabre tornarà a la banqueta – “ha estat una penitència” – i reconeix que “fer l’alineació cada setmana és un calvari, un suplici per a mi. La part positiva és la màxima implicació de tots els jugadors de la plantilla, però també sé que seré injust. Som un equip molt versàtil i m’haig de fixar en estats de forma i situacions determinades del joc de cada partit per decidir”.

Preguntat pel seu futur personal, Munitis ho deixa tot pel final de temporada: “ara estic feliç i encantat aquí, em tracten de meravella, i si quan acabem la lliga tots estem contents, no hi haurà problemes. Recordo que a l’UCAM vam fer una gran primera volta i al cap de tres setmanes de parlar de renovació em van destituir. Cal esperar”.

Cau Gassama

Óscar Rubio es troba a plena disposició i Néstor és dubte. En canvi, cau Lamine Gassama, qui pateix una lesió muscular al soli i podria estar tres o quatre setmanes de baixa. També es baixa Sergi Altimira per sanció i torna el capità Aleix Coch.

Líder consistent. Aquesta és la impressió que ofereix l’equip de Rubén de la Barrera. Les contundents derrotes inicials a Balears (4-1), Vila-real (3-0) o La Línia (4-1) han donat pas a un equip sòlid i amb molta pólvora: entre Manu Fuster, Rubén Martínez i Jordi Sánchez sumen 23 gols. Una dada curiosa: 5 dels 6 últims desplaçaments han acabat amb empat i ja suma 10 jornades sense perdre. El duel serà dirigit pel col·legiat madrileny Manuel Ángel Pérez Hernández.

Un penal malbaratat per Edgar en el m. 90 va deixar un regust molt amarg en l’última visita de l’Albacete a la Nova Creu Alta, un estadi de records contradictoris pel conjunt manxec. Va aconseguir un històric 0-4 la temporada 90/91 que va acabar amb el seu ascens a Primera – el famós ‘formatge mecànic’ de Floro – i també va rebre un escandalós 6-1 en la 14/15 amb doblets de Tamudo i Gato. No va servir de gaire.

Publicitat
Comentaris
To Top