ESPORTS

El juvenil del Sabadell té una bona oportunitat davant la Unificació Bellvitge

L’equip arriba de dues derrotes consecutives i té novament l’oportunitat d’avançar al Mallorca en la classificació

Una celebració de Adri González i els seus companys | LL Franco

És cert que la Divisió d’Honor juvenil ha demostrat ja moltes vegades que és tan competitiva, que ningú pot subestimar al rival de torn. No obstant això, també és veritat que la superioritat en el terreny de joc sol reflectir-se posteriorment en la classificació.

Malgrat no arribar en el millor  moment, el Centre d’Esports Sabadell ha estat molt més eficaç fins al moment que la UD Unificació Bellvitge, rival al qual s’enfrontarà aquest cap de setmana. Serà aquest dissabte (16h) quan els de Marc Nomen rebin en el Municipal d’Olímpia al quinzè classificat i intentin revertir la situació actual, ja que el grup acumula dues derrotes consecutives. El jove entrenador assegura que “hi ha molta ràbia per les últimes dues derrotes però el grup arriba amb moltes ganes a aquest partit”

A priori, pot semblar una gran oportunitat de fer un pas al capdavant i superar d’una vegada al Mallorca, qui se situa cinquè, però amb els mateixos punts (44) i també ha caigut en els seus últims dos compromisos. De totes maneres, l’equip arlequinat és conscient que haurà de, com en cada partit, donar el millor per a aconseguir tres punts que poden ser més que importants.

Comentaris
To Top