Publicitat
ESPORTS

La Cursa del Rodal torna amb victòria de Marc Otero (J.A. Sabadell)

Cursa Rodal

S’ha recuperat la tradicional prova sabadellenca pel Ripoll dos anys després amb una notable participació

Un moment de la sortida des de la Fàbrica dels Nois Buxó / CEDIDA

Dos anys després -l’última va ser el març del 2020 just abans del confinament per la pandèmia-, s’ha tornat a celebrar la tradicional Cursa del Rodal, sota l’organització de l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell. Uns 200 atletes han participat en aquesta desena edició que ha tingut la seva sortida i arribada a la Fàbrica dels Nois Buxó perquè les esllavissades en determinades zones del recorregut del riu Ripoll han impedit fer-ho a l’Estadi Josep Molins.

Cursa Rodal Otero guanyador

Marc Otero (J.A. Sabadell) al podi com a guanyador / CEDIDA

Ha estat una excel·lent matinal atlètica, amb una bona temperatura i, a més, amb victòria sabadellenca en la categoria masculina, en la qual s’ha imposat l’atleta de la Joventut Atlètica Sabadell, Marc Otero, amb un registre de 00.41.15. Ha deixat enrere a Carlos Zoyo (Ensdiverteam RC) amb 00.44.16 i Simón Jiménez (Club Esportiu i Run With Leiva) amb 00.45.50.

En categoria femenina el podi ha estat per Laia Cuervo (independent), guanyadora amb un temps de 00.52.58, Carme Ballesteros (Cornellà Atlètic) amb 00.55.20 i Antonio Guerreo (00.59.28). En el lliurament de premis ha participat la regidora d’Esports, Laura Reyes.

Publicitat
Comentaris
To Top