Oci i cultura

Nova presentació de ‘Qui va matar l’Helena Jubany’, de Yago García, a l’Abacus

Yago García, recentment a La Llar del Llibre / LLUÍS FRANCO

A les portes de la Diada, el 21 d’abril a les 19 h, la llibreria Abacus (carrer Tres Creus 86) acollirà la presentació del llibre Qui va matar l’Helena Jubany?, on Yago García Zamora, gran expert del cas Jubany, aporta noves claus d’interpretació a la recta final d’un dels crims impunes més flagrants del segle. El presenta acompanyat del periodista del Diari de Sabadell Guillem Plans.

De fet, sota el lema Tot l’abril és Sant Jordi a Abacus, la cooperativa ofereix un gran desplegament d’activitats al llarg de tot el mes i celebra que aquesta festa recupera tot el seu llustre després de dues edicions limitades per les restriccions.

Comentaris
To Top