Oci i cultura

Aquests són els guanyadors del sorteig de Sant Jordi

Hi podien participar els subscriptors del butlletí Bon dia, Sabadell

Alguns dels exemplars sortejats / D.S.

Ja coneixem els guanyadors del sorteig de Sant Jordi pels subscriptors del butlletí matinal Bon dia, Sabadell. Concretament, s’han sortejat quatre packs de quatre llibres cadascun, amb exemplars cedits per autors locals i editorials.

Els participants podien accedir al sorteig omplint el formulari al qual podien accedir si des dels butlletins de dijous i divendres. En total s’hi han inscrit 61 persones, de les quals quatre han estat premiades. El sorteig s’ha realitzat amb l’aplicació web Random Org, que escull aleatòriament els participants premiats.

La selecció de llibres sortejats inclou les investigacions dels vallesans Jesús Ávila i Pere Cardona; novel·les del resident a la ciutat Xavier Gual; el darrer premi BBVA de Sant Joan 2021: Garbo Parla de Roser Caminal; còmics com La Extremaunción (escrit i dibuixat a Castellar) i la veterana sabadellenca Anna Crusafont (El ball de les estudiants), entre altres.

Així doncs, les quatre persones que han guanyat un pack de llibres són Susana Bermúdez, Julián Benítez, Lídia Serrano i Joan Arnella. Després de comprovar que són subscriptors del butlletí, el D.S. ha contactat amb ells per entregar-los el premi entre aquest divendres i dissabte.

El Diari agraeix la participació de tots els lectors i desitja una bona diada de Sant Jordi a tothom.

Comentaris
To Top