Ciutat

Noves escales i rampes per millorar l’accessibilitat a Cifuentes

L’accessibilitat al barri de Cifuentes millorarà en els pròxims mesos. L’Ajuntament de Sabadell ha tret a licitació un projecte per instal·lar noves rampes i millorar les escales d’aquest barri per eliminar barreres arquitectòniques.

Escales al carrer de Beethoven - carretera de Terrassa / LLUÍS FRANCO

Escales al carrer de Beethoven – carretera de Terrassa / LLUÍS FRANCO

S’actuarà en dues zones diferents, amb un pressupost global de 230.533,71 euros i un termini d’execució de les obres de tres mesos un cop comencin els treballs.

Els llocs que es milloraran són al carrer de Beethoven amb la carretera de Terrassa i al de Palestrina amb la mateixa via. La millora de l’accessibilitat és una de les demandes de Junts per Sabadell, que va aprovar una moció al ple el 2020 en aquesta línia.

D’altra banda, l’Ajuntament va avançar ahir dilluns que està treballant en un altre projecte de millora de l’accessibilitat, en aquest cas al barri de Can Rull. Es tracta de millorar la connexió a la plaça de Ròmul entre els dos nivells que la conformen i l’enllaç entre els carrers de Bécquer i Plaute. Aquestes actuacions van un pas enrere respecte a les altres ja anunciades, perquè s’està treballant en el projecte d’obres i encara no han sortit a licitació.

Comentaris
To Top