Publicitat
PATRIMONI DE SABADELL

Fusió d’habitatge i vegetació

Fa tant de temps que aquesta casa del carrer de Turull cantonada Gurrea (Centre) està abandonada que les herbes se l’han fet seva. Al sabadellenc Carles Tricuera fa anys que li crida l’atenció i fins i tot li sembla un lloc atractiu, “no per l’abandonament, sinó per la simbiosi entre l’edifici i la vegetació”.

Tricuera explica que “sap greu” la imatge que dona aquesta casa perquè “l’aspecte té un passat bonic, sembla tenir un passat noble”. Una llicència d’obres a la façana indica que està previst enderrocar l’edifici, però de moment no hi ha notícies al respecte.

/ CARLES TRICUERA

No és l’única casa de Sabadell que es troba en una situació similar. Al carrer de Josep Renom n’hi ha una de molt coneguda, similar a una altra al carrer de Vila Cinca. I les heures també eren les grans protagonistes de la casa del carrer de les Tres Creus, 77. El sabadellenc Carles Tricuera en té localitzada una altra al carrer de Manaut i espera fotografiar-la aviat per les heures que surten al carrer “amb un aspecte misteriós”.

Publicitat
Comentaris
To Top