Oci i cultura

Tres Homes Grossos guarda cadira a les parelles pel català

Saus, Cutchet i Cantó, els Tres Homes Grossos / DS

La companyia de teatre Tres Homes Grossos (THG) s’afegeix a la xarxa de col·laboradors amb el Consorci per la Normalització Lingüística de i oferirà a partir d’ara avantatges als participants en el programa. 

En el seu cas, les parelles que ho desitgin podran assistir als assajos i també se’ls oferirà entrades per als espectacles representats.

Des de la fundació de la companyia, el 2016, a càrrec de Lluís Saus, Francesc Cutchet i  Jordi Cantó, Tres Homes Grossos ha sumat dissenyadors gràfics, actors i actrius, tècnics a la iniciativa #TotsSomGrossos. 

Cinc anys

Durant 5 anys la companyia ha posat en escena 10 espectacles, ha creat 35 obres audiovisuals de curta durada creades durant el confinament i ha organitzat 4 mostres de microteatre a la ciutat amb la voluntat d’acostar el teatre a la ciutadania i mostrar el treball realitzat per les companyies participants. 

A més a més, s’han convertit en pioners del microteatre a la ciutat. De fet, ja estan organitzant la V Mostra de Microteatre de Sabadell, prevista per al proper mes de novembre.

El Voluntariat per la llengua fa parelles lingüístiques amb persones que tenen un nivell mínim de català, però necessiten practicar-lo.

Comentaris
To Top