ESPORTS

Munitis: “L’equip és capaç de dominar diferents registres”

Barcelona b-sabadell, Kaxe
Kaxe en el moment de fer el 0-2 davant Carevic i amb l'afició expectant / Lluis Franco

El tècnic Pedro Munitis estava feliç “sobretot pels jugadors i els nostres aficionats que ens donen suport sempre i han vingut en un gran nombre. Ha estat impressionant”. Sobre el partit, el tècnic càntabre ha parlat d’una actuació “molt seriosa” de l’equip, mostrant “una gran solidesa”.

Munitis ha reconegut que “no hem fet un partit brillant, però hem sabut gestionar bé els moments davant un rival molt complicat. Hem intentat allunyar-los de les seves virtuts i aprofitar les seves debilitats. Veient el que teníem al davant, hem d’estar molt contents”. També ha destacat “l’efectivitat en un duel en poques ocasions clares. A la primera part hem gaudit de córners i accions a pilota parada i a la segona hem estat més encertats”.

També ha tocat patir en algunes fases, però l’entrenador càntabre ha volgut destacar un factor fonamental: “l’equip ha demostrat una vegada més que és capaç de dominar diferents registres durant els 90 minuts. Som un equip molt incòmode pels rivals”.

Al final, Munitis ha volgut gaudir també de la felicitat dels aficionats, que han compartit amb els jugadors la victòria sobre la mateixa gespa. “Ha estat un dia molt especial des de l’arribada a l’estadi. Feia goig veure una graderia així, plena d’aficionats. Han patit molt aquesta temporada i ara toca xalar del moment”.

barça b-sabadell, Munitis

Munitis celebra amb els jugadors la victòria al Johan Cruyff / Lluís Franco

La paraula play-off continua sense aparèixer a les rodes de premsa de Munitis. “Ha estat una victòria molt important i hem de continuar amb la mateixa mentalitat en els pròxims partits. Els jugadors estan competint a un nivell molt alt”.

Sobre els jugadors substituïts per problemes físics, sembla que no afectarà el pròxim duel. Iago Indias s’ha retirat al descans perquè un refredat no el deixava respirar bé mentre Muguruza ha patit un cop. Qui serà baixa contra el Cornellà és el pitxitxi Jacobo González, qui ha vist la desena groga.

Kaxe: “Gran part de la victòria és de l’afició”

“Aquesta victòria suposa un pas important perquè deixa un rival directe molt tocat. Reafirma la idea d’anar a mort en cada partit i com una pinya”, ha afirmat Kaxe, qui ha sentenciat el partit a l’afegit amb el 0-2. “Ha estat la primera pilota que tocava -després de substituir a Néstor- i a vegades el davanter ha de ser murri per aprofitar les errades. Molt feliç”.

També ha volgut “agrair el suport impressionant de l’afició, des del primer minut. Gran part de la victòria també és seva. Només havia viscut una cosa així amb la Ponferradina, en un play-off al camp de l’Hèrcules”. Ara Kaxe ja pensa en el Cornellà: “hem de continuar igual, com si fos l’últim partit”.

El Sabadell assalta el Johan Cruyff amb una afició bolcada (0-2)

Comentaris
To Top