PATRIMONI DE SABADELL

Sant Fèlix, únic des del Passeig

Des del terrat d’un dels edificis del passeig de la plaça Major es pot gaudir d’unes vistes impressionants de Sabadell i el seu voltant. Santi Prats va immortalitzar recentment un capvespre mirant a Sant Fèlix, que queda en primer pla i el campanar trenca la horitzontalitat de la fotografia.

“És curiosa la imatge; es tracta d’una vista privilegiada”, assegura el sabadellenc. I és que des del lloc on l’ha fet, té una vista 360 º que li permet veure en totes les direccions. Com mostra la fotografia, davant de l’església hi ha la plaça de Sant Roc, amb l’Ajuntament a l’esquerra i el Banc Sabadell al fons. I, més enllà, com si estigués enganxat a la ciutat pel joc que fa la perspectiva, Collserola.

Cap a les altres bandes, tant és possible veure la Mola com el Montseny i l’orografia característica del Vallès. I, des de mitjans de gener, Prats és un dels privilegiats que pot veure l’evolució diària de les obres del Passeig amb perspectiva aèria. “A veure si queda ben bonic”, confia el veí d’aquest cèntric espai.

Comentaris
To Top