Ciutat

Ciutadans demana que Chanel actuï a la Festa Major de Sabadell

Chanel eurovision

El grup municipal sosté que reanimaria la celebració, que està perdent pes entre els sabadellencs

Actuació de la catalana Chanel Terrero al Festival d'Eurovisió 2022 / EBU - Sarah Louise Bennett

El grup municipal de Ciutadans demana que Chanel sigui a la Festa Major de Sabadell. La formació sosté que l’estrella que va revolucionar el festival d’Eurovisió “donaria un impuls i tornaria a posar al mapa” la celebració de la ciutat. La cantant catalana, que va representar Espanya, va aconseguir una puntuació històrica i el millor lloc en els últims 27 anys del concurs, per darrere d’Ucraïna i el Regne Unit.

El portaveu de Ciutadans, Adrián Hernández, defensa que l’artista donaria un impuls necessari a la Festa Major i “seria un element d’atracció per a la resta de la programació”, ja que consideren que la festa “en els últims anys ha anat perdent interès entre els mateixos sabadellencs, així com per a persones d’altres municipis, que ja no tenen la cita en el calendari”.

“Chanel es va anteposar a moltes crítiques infundades després de la seva elecció, i ara, després de la seva extraordinària actuació del dissabte, hi ha consens en la societat sobre la seva figura i el seu impacte”, afegeix Hernández.

“Sabadell ve d’anys de decadència, però la passada campanya de Nadal ens va demostrar que amb voluntat podem situar la ciutat en el mapa i fer-la atractiva”, la qual cosa beneficiaria el comerç, l’hostaleria i la restauració, argumenta el grup municipal de Ciutadans.

Publicitat
Comentaris
To Top