Publicitat
Oci i cultura

El festival Embassa’t conclou amb dades rècord: 5.000 assistents

Milers de persones han omplert l’amfiteatre del Parc Catalunya durant els 4 dies de concerts

Públic durant un concert / Victòria Rovira

L’Embassa’t ha abaixat el teló aquest diumenge després de la celebració del Petit Embassa’t. El festival, que ha durat 4 dies, ha aconseguit aplegar la impressionant xifra de 5.000 assistents. Així doncs, les dades de l’organització comuniquen que hi va haver 600 persones el dijous, 1.400 divendres i 1.500 tant dissabte com diumenge. La cita, que ha comptat amb grups i artistes de nivell com Mishima, Alizzz, Santa Salut, Kora o l’aparició sorpresa d’Amaia, entre d’altres, ha fet vibrar al públic durant cada tarda de música en viu.

“S’ha demostrat que aquest espai (Parc Catalunya) segurament és el més adequat per celebrar un festival com el nostre, tenim moltes possibilitats de créixer, consolidar-se. Ha agradat per la comoditat i pel cartell que presentàvem”, ha explicat Arnau Solsona, organitzador del festival. A més ha afegit que: “Mishima, Ladilla Rusa, Rodrigo Cuevas, Alizzz i Baiuca han estat els artistes que més gent han atret a l’escenari principal, tot això els altres escenaris també han omplert molt bé”.

La cita, que ha estat la 14a edició, ja prepara la següent i és que per l’organització la vista ja està posada el 2023 i en preparar una edició que encara sigui millor que l’actual.

Publicitat
Comentaris
To Top