Ciutat

Bombers salven d’un incendi quatre persones per la façana d’un pis a Sabadell

Un foc originat en un edifici de vuit plantes ha obligat a actuar d’emergència

Una actuació de bombers en una foto d'arxiu / XAVI MIRANDA

Ensurt per un incendi en un pis del carrer de Calassanç Duran amb Gran Via, a Sabadell. Un foc originat en un edifici de vuit plantes ha obligat a actuar d’emergència els Bombers, que han hagut de rescatar quatre persones a través de la façana. Han rebut l’avís a les 7.49h.

L’incendi s’ha produït a la quarta planta de l’edifici. Segons les primeres informacions rebudes per part de Bombers, no consten persones ferides. Es desconeixen les causes de l’origen del foc, tot i que algunes fonts apunten que hauria estat provocat per una ocupació conflictiva per part d’un veí.

Després d’apagar l’incendi, els Bombers han revisat pis per pis totes les persones que s’han hagut de confinar pel foc. Hi han intervingut sis dotacions de Bombers, a més d’efectius policials i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Comentaris
To Top