Publicitat
Ciutat

L’ESDi organitza una desfilada a l’Aeroport

El Museu Aeronàutic de Catalunya, en una imatge d'arxiu / LL. FRANCO

L’Aeroclub Barcelona-Sabadell i la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya acolliran la desfilada ‘Aspectos Desobedientes durant la seva jornada de portes obertes, el pròxim 19 de juny a les 11 hores. Es presentaran peces confeccionades per l’alumnat de 2n curs del Grau en Disseny menció Moda de l’Escola Superior de Disseny ESDi, centre adscrit a la Universitat Ramon Llull.

La desfilada portarà per títol “Aspectos Desobedientes: nous codis creatius fora de la norma”, remetent a la confrontació entre les diferents estètiques i elements que es fusionen i es remixen avui dia per a generar nous codis de creació. Inspirant-se en els corrents musicals del líric, rock/punk i hip-hop, els alumnes han treballat combinant cada essència amb la cerca d’una nova mirada sobre els materials tèxtils, la qual cosa donarà lloc a unes propostes molt personals sobre la passarel·la.

Els looks que es presentaran pertanyen a l’alumnat de segon curs del Grau en Disseny menció Moda d’ESDi: Laia Bercedo, Laura Castrillón, Anna EjarqueInés Fournier, Laura GámizAhikar Irisarri, Anna Martínez, Maria Millán, Carlota NorteQurat Ul Ain, Raja Rafiq, Maria Rebujent, Georgina Rich, Laura Vázquez, Gerard Verdés, Laura Bargués, Laura Bermejo, Mariya Bokhonko, Nerea CanoAnthony Castillo, Mireia Comerma, Meritxell Costa, Júlia Costa, Cristiane Domingos, Alba Yuhong, Esteve Lumbreras, Jana González, Susanna Gutiérrez, Anna Marquès, Marina Olivé, Clàudia Polaino, Marta Renú, Clàudia Sánchez, Ainhoa Sans, Paula Sierra, Georgina Vallés i Ariadna Vera.

Publicitat
Comentaris
To Top