Ciutat

Roden un anunci al parc de Catalunya… que no es podrà veure a Espanya

El parc de Catalunya és l’escenari d’un rodatge aquest dijous, 16 de juny. S’hi està gravant un anunci publicitari i, per aquest motiu, actors, càmeres, personal de producció, furgonetes i carpes, entre altres elements propis d’aquests projectes, envolten el parc. Però el resultat no s’emetrà a Espanya, segons confirmen fonts de la productora.

Rodatge al parc de Catalunya / D.S.

Es treballa confidencialment i es coneixen molt pocs detalls d’aquesta gravació. Del parc, es grava a la zona de gespa que hi ha sobre el llac i la part de sobre la plaça de l’Argub, més amunt del Viena restaurant.

Furgonetes de producció de l’anunci, a l’Eix Macià / D.S.

Fonts de la productora asseguren que han triat Sabadell per la singularitat de l’Eix Macià, “perquè no hi ha gaire parcs a Catalunya amb zona verda i edificis moderns al davant”. I també agraeixen a l’Ajuntament “les facilitats que ens han donat per disposar dels permisos, l’espai, etc”. El rodatge de l’anunci es farà entre el Vallès i Osona.

Comentaris
To Top