Oci i cultura

Moda a l’aeroport

desfilada esdi v castillo
Les models han atret tota l'atenció del públic / Victor Castillo

Amb el soroll d’avionetes, enlairant-se o aterrant, i sota un sol ben potent l’Escola Superior de Disseny (ESDi) ha presentat una desfilada de moda a l’Aeroport de Sabadell. L’acte, que s’ha celebrat a les instal·lacions per primer cop, ha servit perquè els estudiants del segon curs de moda s’enfrontin al seu primer repte professional: “És aquest moment quan de veritat s’enlairen i comencen a volar, ara han de mostrar tot el que han après aquests primers anys”, ha comentat la directora acadèmica del centre, Maja Cecuk. “Amb la desfilada no només han de triar la peça, cal fer el look complet i tots els detalls, pels alumnes és un repte”, ha afegit el cap de l’àrea de moda, Jorge Zuazo.

desfilada esdi v castillo

Moments previs abans de la desfilada / Victor Castillo

desfilada esdi v castillo

La varietat d’estils i colors s’ha notat a la desfilada / Victor Castillo

El títol de la desfilada, Aspectos desobedientes, ha estat escollit pels mateixos alumnes. 31 joves que durant les últimes 8 setmanes han anat preparant el dia d’avui, tot seguint les pautes del centre i innovant per sorprendre el públic tot mostrant el seu potencial. Un cop acabats tots els preparatius ha començat l’acte, primer amb desfilades individuals i després per parelles. La majoria de les models han estat noies i els estils que s’han pogut veure s’han inspirat en el hip-hop, la lírica i el punk.

desfilada esdi v castillo

L’acte ha presentat diferents estils de moda / Victor Castillo

Pels organitzadors de l’acte l’espai de l’aeroport ofereix moltes possibilitats i estan treballant per fer-hi més activitats. Cal recordar que entre l’ESDi i les instal·lacions existeix un actual acord de col·laboració.

Comentaris
To Top