Publicitat
Ciutat

Reclamen dignificar la plaça de Miquel Crusafont i Pairó

La plaça de Miquel Crusafont / VÍCTOR CASTILLO

Veïns i usuari de la plaça de Miquel Crusafont i Pairó, al Centre, reclamen accions a l’Ajuntament i als propietaris privats per dignificar l’espai. Pintades a les parets d’edificis privats, d’una banda, i bancs en mal estat i arbres de poca dimensió, són les principals queixes.

“És una plaça molt maca, però és una llàstima que no estigui en condicions”, lamenten Mercè Segarra i Jordi Junyent, tot i que assenyalen que a la Creu Alta diverses places estan pitjor. “És un tema d’abandonament general”, creuen, “gairebé endèmic”. I si a això s’hi inclou l’incivisme, la situació empitjora.

Mercè Segarra i Jordi Junyent, a la plaça de Miquel Crusafont i Pairó / D.S.

Per exemple, la paret de la nova seu del Centre Metal·lúrgic està plena de pintades. La seva presidenta, Alícia Bosch, explica que preveuen pintar la façana quan acabin les obres i espera que “tant de bo no l’hàgim de tornar a pintar abans d’un any”. Bosch confia que amb aquesta acció “contribuirem en una petita part a què la plaça es vegi endreçada”.

Una altra veu és la de Joan Manel Tena, que assenyala que “totes les parets estan pintades i arbres més grans ajudarien a prevenir més la calor”. Fonts municipals prenen nota de les queixes i apunten que “quan els veïns fan arribar queixes, s’estudien i es valora la viabilitat, l’oportunitat i el calendari”.

Publicitat
Comentaris
To Top