ESPORTS

El Sabadell confirma l’adeu del secretari tècnic Miguel de Hita

Miguel de Hita
Miguel de Hita a la Nova Creu Alta / Lluís Franco

Confirmat. Miguel de Hita, fins ara secretari tècnic del Centre d’Esports, tampoc continuarà la pròxima temporada. El seu contracte acaba aquest 30 de juny i el club no li ha fet cap proposta de renovació. De fet, el president Esteve Calzada ja ho va deixar entreveure en la roda de premsa del dilluns, dins de la nova situació que viu el club.

El canvi d’escenari ha afectat molt directament la figura del secretari tècnic navarrès, qui gairebé tenia coll avall que seria l’encarregat de confeccionar la plantilla de la pròxima temporada. Fins i tot, es plantejava la possibilitat que formés tàndem amb un nou director esportiu. Va sorgir amb força el nom d’Elvis Coca, qui es va decantar per l’oferta del FC Barcelona i ara li ha retirat després de conèixer tuits adversos contra el club blaugrana i alguns jugadors.

Rumb al Linares

Miguel de Hita va arribar la temporada anterior com a suport directe de José Manzanera. Ha fet tasques de seguiment de jugadors durant tot l’any i en una entrevista recent al Diari de Sabadell va mostrar la seva predisposició a continuar. El mateix Calzada, en la roda de premsa del 2 de juny, va donar gairebé per feta la seva continuïtat. Ara han canviat radicalment les coses i el club prefereix prendre un altre rumb.

Miguel de Hita tenia algunes ofertes i tot apunta que serà el nou director esportiu del Linares, ara en el grup I de la Primera RFEF. Per la seva part, el Centre d’Esports treballa ja per contractar un nou director esportiu que serà el responsable d’escollir l’entrenador -les travesses col·loquen a Xavi Calm en primer lloc- i modelar una plantilla partint pràcticament de zero. L’objectiu és que la incògnita es resolgui aquesta mateixa setmana per accelerar el procés i poder formular ofertes als jugadors.

Comentaris
To Top