Publicitat
Ciutat

Cercavila, gegants i contes al barri de Gràcia

El dia comença amb una plantada de gegants, un petit cercavila pel barri

La Colla de Geganters i Grallers de Gràcia sorgeix l’any 1983, gràcies a diversos veïns del barri de Gràcia de Sabadell amb interès cap al món geganter / CEDIDA

La Colla de Geganters i Grallers de Gràcia, amb col·laboració amb la resta d’entitats de gegants de la ciutat, organitzen diumenge 3 de juliol a la plaça del Treball una jornada d’activitats, des de les 9.30h fins a les 15h.

El dia comença amb una plantada de gegants, un petit cercavila pel barri i, finalment, a la plaça del Treball s’explica el conte Massa Cebes ,narrat per una contacontes professional amb la interacció de les diferents figures de la ciutat. Un cop finalitzat el conte es procedirà a un vermut musical.

Tota l’activitat va dirigida a un públic familiar i és gratuïta.

Publicitat
Comentaris
To Top