ESPORTS

L’Estadi de la Nova Creu Alta tindrà una nova il·luminació

il·luminació Nova Creu Alta
Imatge de les torres d'il·luminació de la Nova Creu Alta / Ll. Franco

Millores energètiques. L’Estadi Municipal de la Nova Creu Alta tindrà una nova il·luminació la pròxima temporada després que la Junta de Govern local hagi aprovat el projecte d’obres per substituir les lluminàries actuals per unes de noves de tipus LED, que oferiran més eficiència i més estalvi energètic. El pressupost global de l’operació supera els 600.000 euros.

El projecte, que s’emmarca en l’acord de col·laboració entre el Centre d’Esports i l’Ajuntament que va anunciar el president, Esteve Calzada, fa uns dies, està dividit en dues fases. D’una banda, les torres de l’Estadi tindran uns nous projectors regulables i gestionats per un sistema centralitzat de control que podrà seleccionar tres nivells d’il·luminació. Aquest primer lot compta amb un pressupost de 596.910,27 euros i un termini d’execució previst de 35 dies.

Segona fase

D’altra banda, també es renovaran les lluminàries dels espais interiors del recinte creualtenc (vestidors, magatzems i diverses sales) amb un pressupost de 31.010,24 euros i un termini de 28 dies. No està marcada una data d’inici de la remodelació, però no afectaria la disputa de partits en cas de coincidir amb la lliga ja iniciada perquè es faria en diferents trams.

Comentaris
To Top