Publicitat
Oci i cultura

L’escriptor Hernán Migoya visita la Llar del Llibre

Hernan Migoya serà a la Llar del Llibre de Sabadell

Pesentarà la seva darrera novel·la, ‘Cleo’, a la Llar del Llibre de Sabadell, dijous a la tarda

Hernan Migoya serà a la Llar del Llibre de Sabadell / Wikipedia

L’escriptor Hernán Migoya presentarà avui, dijous, a les 19h, la seva darrera novel·la, Cleo, a la Llar del Llibre. Es tracta d’una distopia ubicada en una Terra governada per un dictador populista, on està prohibit que els artistes firmin les seves obres o que els actors protagonitzin més d’una pel·lícula, per no eclipsar el Cap Suprem.

El sistema es veu amenaçat per un actor que decideix esquivar la censura i filtrar-se a diferents llargmetratges. Cleo és una novel·la distòpica amb elements apassionants que atrapen al lector, sobre una crítica a la societat occidental.

Les presentacions de Migoya es caracteritzen per  les seves fugides d’allò que és políticament correcte. Aquest dijous s’expressarà amb llibertat a la Llar del Llibre, en la seva darrera presentació del llibre. L’escriptor va ser al centre d’un huracà polèmic l’any 2013 pel recull de relats Todas Putas.

Publicitat
Comentaris
To Top