Publicitat
Ciutat

Un conductor sense punts al carnet atropella una dona a Sabadell

ronda santa maria sabadell

Segons la Policia Municipal de Sabadell, la causa de l’atropellament hauria estat la falta d’atenció

/ D.S.

Un conductor de 31 anys va atropellar una dona al passatge al passatge de Rubio i Ors amb la ronda Santa Maria, dijous 14 de juliol a les 19.45h. La víctima travessava per un pas de vianants quan va ser envestida pel cotxe. Segons la Policia Municipal, la causa de l’atropellament hauria estat la falta d’atenció del conductor.

Una ambulància va traslladar la dona al CUAP de Sant Fèlix. Els agents de policia van comprovar que el conductor no havia realitzat el curs de rehabilitació viària, després de quedar-se sense carnet de conduir, per la qual cosa es va realitzar denúncia administrativa. Es va traslladar el seu vehicle al dipòsit municipal.

Publicitat
Comentaris
To Top