Ciutat

Sabadell aplaudeix les onze millors notes de la ‘sele’ de la ciutat

Els estudiants amb la nota més alta a les PAU 2022 han rebut el reconeixement del consistori en un acte al Saló de Plens

El Saló de Plens de l’Ajuntament s’ha convertit aquest dimecres en el gresol de l’èxit acadèmic, l’esforç i la perseverança. Els onze estudiants amb les millors notes sabadellenques a la Selectivitat s’han congregat al consistori per rebre el reconeixement de Sabadell de la mà de l’alcaldessa, Marta Farrés, per als bons resultats obtinguts a les proves d’accés a la Universitat. Els 11 joves han tret una nota superior al 9 en els exàmens.

L’acte, de fet, té en compte la nota a les PAU, però també la nota mitjana de l’expedient acadèmic, ja que l’objectiu és posar en valor l’esforç continuat que representa tenir un bon expedient acadèmic i els bons resultats als exàmens de la selectivitat. Alhora, la rebuda és un reconeixement a les famílies i al professorat, que han estat al costat dels i les alumnes en la seva formació i constitueixen un important suport per assolir l’èxit acadèmic del jovent.

Com a mostra de l’homenatge, l’alumnat ha rebut un diploma acreditatiu, un val de dues entrades per a espectacles de la programació cultural de la ciutat, a més, del reconeixement dels representants municipals, com l’alcaldessa o el regidor d’Educació, Manuel Robles, també present a la gala.

Cares ja conegudes

Quatre dels estudiants ja s’havien fet notar amb anterioritat a la ciutat: i és que els èxits no vénen sols. Un d’ells, Ramon Bernadas, quan va revolucionar els mitjans de comunicació després d’haver tret un 10 sobre 10 a la Selectivitat d’enguany. I també Maria Macià que va aconseguir a la nota final de les PAU, ponderada juntament amb l’expedient acadèmic de batxillerat i les assignatures específiques, un 13,8 sobre 14, una nota que frega la perfecció.

A banda, Alba Solé i Andrea Guerrero, dues de les presents a l’acte, ja havien estat guardonades anteriorment amb el premi Montserrat Miró que reconeix els millors treballs de recerca de l’any. Solé va ser guardonada amb el Premi Ciutat de Sabadell, amb el seu treball “La realitat dels barris de Sabadell: vulnerabilitat en infants i joves”, mentre que Guerrero va rebre el 2n Premi amb el treball “La relativitat del temps”.

Quins han estat els millors treballs de recerca de 2022 a Sabadell?

Qui són i on han estudiat?

  • Ramon Bernadas – Escola Pia de Sabadell
  • Maria Macià – Escola Industrial
  • Alba Solé – Escola Pia de Sabadell
  • Albert Capdevila – Institut Ferran Casablancas
  • Andrea Guerrero – Institut Agustí Serra
  • Laia Polo – Escola Pia de Sabadell
  • Eira López – Jaume Viladoms CE
  • Laura Grau – Escola Sant Nicolau
  • Paula Felices – Mare de Deu de la Salut
  • Daniel Robledillo – Institut Pau Vila

Una alumna del Batxibac

Així mateix, el consistori ha volgut també reconèixer l’alumnat que, cursant el Baccalauréat francès, l’anomenat Batxibac, ha obtingut una nota igualment extraordinària a les PAU. En aquest cas, el reconeixement ha estat per a Eira Jacas, de l’Institut Pau Vila.

Comentaris
To Top