Ciutat

Un sabadellenc, millor nota de la Selectivitat 2022

L’estudiant, de l’Escola Pia de Sabadell, ha obtingut la màxima puntuació: un 10

El Ramon Bernadas, un alumne de l’Escola Pia de Sabadell, ha obtingut la puntuació més alta a la Selectivitat 2022: ha tret un 10. Això significa que el jove sabadellenc ha obtingut un 10 a tots els exàmens de la fase comuna de les PAU d’aquest any, sense cometre ni un error. L’ha empatat una noia dels Salesians de Sant Vicenç dels Horts que ha assolit la mateixa nota, un 10 també. Fent el càlcul total, amb la ponderació de les assignatures específiques i la suma del seu expedient acadèmic del batxillerat, el jove ha aconseguit un 13,6 de 14. El primer cop, i també l’últim fins ara, que un alumne català va assolir un 10 a les PAU va ser l’any 2014.

Un 9,9, la millor de l’any passat

Laura Solà, ara exalumna de l’escola Mare de Déu de la Salut, va ser la nota de la selectivitat més alta de la ciutat i de Catalunya de l’any passat, empatada amb 6 estudiants més d’arreu del territori. A la selectivitat, va obtenir un 10 a totes les assignatures, a excepció de Llengua Castellana i Literatura, en què va treure un 9,5 per una confusió entre ‘latente’ i ‘latiente’.

Comentaris
To Top