Vallès

Doctors Prats i Joan Dausà, caps de cartell de la Festa Major de Castellar

La festa gran de la vila, que tindrà lloc del 8 al 12 de setembre, superarà en aquesta edició el centenar d’activitats

Imatge de Doctor Prats / CEDIDA

La Festa Major de Castellar del Vallès recuperarà aquest any el seu format habitual després de dos anys marcats per la pandèmia de la Covid-19. La festa gran de la vila, que tindrà lloc del 8 al 12 de setembre, superarà en aquesta edició el centenar d’activitats. Dit això, els caps de cartell seran Itaca Band (divendres 9), Joan Dausà i Las Migas (dissabte 10), Doctor Prats i ABBA The New Experience (diumenge 11).

La programació tindrà altres actuacions destacades com les de Maria Jaume, Pepe Rivero i Ángela Cervantes, la Castellar Swing Band, Habla de mí en presente, Les Anxovetes, La Principal de la Bisbal o l’espectacle de circ de la companyia Capicúa NüShu.

D’altra banda, la benvinguda de la Festa Major, divendres 9 de setembre, començarà amb una cercavila amb els Gegants de l’ETC, el grup d’Atabalats de l’IE Sant Esteve, els Castellers de Castellar i els grups de Ball de Bastons i Ball de Gitanes, i culminarà amb un espectacle pregó a càrrec d’Arribar i Ploure i la participació castellarenca d’Amb Sense Embuts.

La música també estarà molt present a l’espai de l’entitat Vilabarrakes, on a banda de les actuacions ja esmentades d’Itaca Band, Doctor Prats i Habla de mí en presente també hi participaran Mitjanit, AlQuadrat, Bounce Twice, Disaster Jacks, Opció 37, Drunken Fighters i Els Amics de Manel.

Hi haurà Correlokals

Així mateix, enguany Castellar gaudirà de propostes com el Correfoc, la Cursa Popular, el Correlokals, la Trobada Amics dels 8s i 90 o l’actuació castellera, en què participaran els Castellers de Castellar i tres colles convidades.

D’altra banda, l’oferta per als més petits superarà la dotzena d’actes, entre les quals no faltarà l’Espai Aventura’t, la jornada d’activitats lúdiques, esportives i artístiques del darrer dia de la Festa Major a la plaça de la Fàbrica Nova i l’Espai Tolrà. Precisament, aquest dia tornarà una de les iniciatives més esperades, el bany d’escuma.

A més, hi haurà espectacles de carrer, dissabte 10 amb la companyia Anna Confetti i Lali BeGood, i diumenge 11 amb la companyia La Bleda, i la tradicional baralla d’aigua (també diumenge 11), entre altres propostes.

Comentaris
To Top