Ciutat

Diverses intervencions a la Gran Via afectaran el trànsit durant l’agost

Trànsit Gran Via Sabadell

Es faran reparacions puntuals als ponts i als carrers de Batllevell, Brujas i Marquès de Comillas i a l’avinguda de l’Alcalde Moix

Imatge d'arxiu de la Gran Via de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell té previstes diverses intervencions a la Gran Via per reparacions puntuals de la calçada. Durant el que queda de juliol i agost, hi haurà afectacions als carrers de Batllevell, Brujas, Marquès de Comillas i a l’avinguda de l’Alcalde Moix. Els treballs s’engeguen a les 8 h i finalitzaran al voltant de les 19 h.

A l’agost començaran els treballs de renovació de la calçada a la cruïlla entre l’avinguda de l’Alcalde Moix i el passeig de Sant Bernat. Aquestes obres també comportaran afectacions al trànsit a la plaça d’Espanya i al carrer de Vallirana.

D’altra banda, a partir d’avui dijous, dia 28, es preveuen diverses actuacions per reparar el paviment de la calçada a gairebé tots els ponts de la Gran Via. Aquests treballs també comportaran algunes afectacions. Aquestes reparacions s’emmarquen dins l’estratègia Fem Barri, per tal que les millores a l’espai públic arribin a tot Sabadell.

Comentaris
To Top