Publicitat
Ciutat

Un home s’adorm amb una cigarreta encesa, crema la casa i el desperten els bombers

El foc es va originar al carrer Corneli Nepos de Sabadell, fins on es van desplaçar tres dotacions dels bombers

Imatge d'arxiu del parc de bombers a Sabadell

Els bombers van haver d’actuar aquest dissabte a la nit per apagar un incendi que va afectar un pis de Sabadell. El foc es va originar després que un home, que es trobava a l’immoble, es quedés adormit amb una cigarreta encesa. Les flames van cremar les cortines, provocant un fum visibles pels veïns, que van alertar de la situació.

Els bombers van arribar al lloc de l’incendi i es van trobar l’home dormint plàcidament al sofà. Per sort, el foc no es va estendre i no es van haver de lamtentar danys personals. Els fets van passar al carrer Corneli Nepos de Sabadell, fins on es van desplaçar tres dotacions dels bombers.

Publicitat
Comentaris
To Top