ESPORTS

De la Cruz, a Burgos per preparar La Vuelta

David De la Cruz, a punt per afrontar La Vuelta a Espanya / CEDIDA

El ciclista sabadellenc reapareixerà en una competició aquest dimarts a Burgos, per participar en la volta que des del dia 2 i fins al 6 es disputarà per la província burgalesa.

D’aquesta manera, David De la Cruz torna després de deu setmanes, quan va haver d’abandonar de forma prematura el Giro d’Itàlia, per agafar ritme competitiu amb la mirada posada a La Vuelta a Espanya, que començarà el pròxim 19 d’agost. Una cita, la de Burgos, molt especial per a De la Cruz, qui reconeix que “és una de les meves carreres preferides”.

Precisament, aquest mateix dilluns, l’Astana va presentar l’elenc que prendrà part d’aquest banc de proves a Castella i Lleó. A part del sabadellenc, l’estructura Kazakh estarà representada per Vincenzo Nibali, Miguel Ángel López, Manuele Boaro, Stefan de Bod, Yuriy Natarov i Vadim Pronskiy.

De la Cruz, qui ha participat en dos Tours de França, quatre Giros d’Itàlia i vuit Vueltas, espera que aquesta segona meitat de la temporada faci oblidar el Giro d’Itàlia i poder lluitar per estar entre els primers classificats a la ronda espanyola.

Abans, però, li esperen cinc dies de rodatge competitiu, després d’entrenar-se durant dos mesos compaginant el treball solitari amb el de l’estructura de l’Astana.

Comentaris
To Top