Vallès

Inversió de 1.000 milions a l’AP-7 i l’AP-2

Retencions a l'AP-7. Foto: ACN / Gemma Sánchez.

El conjunt d’obres programades permetran als usuaris estalviar 750 milions d’euros i 6,3 milions d’hores d’espera en cues cada any

Millores a les carreteres. El govern espanyol va anunciar divendres que preveu invertir 1.050 milions d’euros durant els pròxims set anys en actuacions de millora a l’AP-7 i l’AP-2, vies que són titularitat estatal i que d’aquí poc farà un any que van aixecar els peatges.

La ministra de Transports i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, va detallar que el conjunt d’obres programades permetran als usuaris estalviar 750 milions d’euros i 6,3 milions d’hores d’espera en cues cada any. Les actuacions suposaran l’obertura de 42 processos de licitació sobre un total de 224 quilòmetres i se centraran en la millora i construcció d’enllaços, així com l’augment de la capacitat de les vies.

Comentaris
To Top