Publicitat
Ciutat

Atropellen una noia de 21 anys a la carretera de Molins de Rei de Sabadell

La noia va haver de ser traslladada per una ambulància del SEM amb pronòstic lleu fins al CUAP de Sant Fèlix

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM

Una noia de 21 anys va ser atropellada aquest dimecres a la cruïlla de la carretera de Molins de Rei amb el carrer Quintana, prop de la comisaria de la Policia Municipal al barri de Gràcia. Un turisme va envestir la noia quan creuava el pas de vianants. La zona acostuma a tenir una alta densitat de circulació de vehicles per l’acumulació de carrers que desemboquen a la carretera on es va desencadenar l’atropellament.

La noia va haver de ser traslladada per una ambulància del SEM amb pronòstic lleu fins al CUAP de Sant Fèlix, on es va fer una valoració dels danys que li va produir l’accident. Fins al lloc es van desplaçar, a més d’unitats de la policia sabadellenca, també una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que va traslladar la víctima al centre sanitari.

Publicitat
Comentaris
To Top